Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Til hovedstaden efter revanche

Webredaktør, udgivet d. 7. marts, 2019

Optakt HTH Ligaen, Ajax København – Skanderborg Håndbold, fredag 8/3 kl. 19.30 i Bavnehøj Arena

 Så går turen mod hovedstaden, hvor vi fredag aften skal se, om vi kan få revanche mod Ajax København. I det første opgør spillede Ajax væsentlig bedre end os, og ved klogt og disciplineret spil hentede de to point på Fælleden. Vi skal nu se, om vi kan gøre dem kunsten efter, men Ajax har ligesom os selv hentet mange point på hjemmebane og har gjort Bavnehøj Arena til en lille fæstning, så der venter en særdeles svær udebaneopgave.

Som forventet er pointene vitale for begge hold. Mange havde nok troet, der skulle kæmpes for overlevelse for i hvert fald et af holdene, men begge mandskaber har overrasket, hvilket betyder, at pointene kommer til at have stor indflydelse på de vigtige placeringer i grundspillet.

 Ajax minder på mange punkter om os – har base i kollektivet og har igennem hårdt arbejde fået deres sejre. Jeg tror derfor, der venter en intens forsvarskamp, hvor det bliver afgørende at holde antallet af tekniske fejl minimalt, spille disciplineret, og sejrsherrerne kan meget vel være det hold, som er bedst til at omsætte det gode forsvar til kontrascoringer. Vi håber på at kunne tage revanche og hente de første ligapoint udenfor Jylland.

Vi ønsker dommere, Ajax København og tilskuere en rigtig god kamp!

// Kristian Danielsen

Website Security Test