Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt EH Aalborg

Webredaktør, udgivet d. 1. marts, 2019

Optakt runde 24, HTH Ligaen, EH Aalborg – Skanderborg Håndbold, fredag 1/3 kl. 19.00 i Nørresundby Idrætscenter

Historisk spiller vi meget taktiske og intense opgør mod EH Aalborg, men jeg tror, denne kamp kommer til at overgå mange af de tidligere opgør. Vi er gået ind de afsluttende runder i grundspillet, og mange vitale point i bundstriden skal fordeles.

EH Aalborg kæmper for at kravle op på 13. pladsen i en direkte duel med Ringkøbing, mens vi matematisk ikke længere kan rykke direkte ud, men kæmper med Ajax og Randers for det bedst mulige udgangspunkt til kval-spillet. En kamp, vi sætter alt ind på at vinde, og som vil kræve i hvert fald 4 point i de sidste 3 kampe.

EH Aalborg led i sidste runde et nederlag på hjemmebane mod Ajax, hvor de i kampene forinden havde været millimeter fra at tage point i Viborg og også havde Herning-Ikast på klingen på hjemmebane. For EH Aalborg-mandskabet har specielt den tidligere Skanderborgspiller Laura Damgaard gjort det utrolig flot og kæmpet om topscorertitlen i HTH Ligaen, men er på Aalborg-holdet skarpt flankeret af Julie Jensen og unge Line Berggren Larsen, som også begge banker mål ind i hobetal.

Jeg vil slutte, hvor jeg startede – det bliver med sikkerhed intenst, taktisk, det er ”dead or alive”, og der er derfor al mulig grund til at drage med til Nørresundby Idrætscenter og blive vidne til et vaskeægte bunddrama – vel mødt!

Vi ønsker dommere, EH Aalborg og tilskuere en rigtigt god kamp!

// Kristian Danielsen

Website Security Test