Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny venstre fløj på plads

Webredaktør, udgivet d. 22. marts, 2019

Det er ikke mange nye spillere der har været på besøg på sportschef kontoret til samtale med Preben Skovsgaard og Torben Væver i denne sæson. Kun 2 spillere forlader den nuværende trup og nu er den sidste brik faldet på plads.

Jeppe Kjærulff Hansen bliver manden der indtræder på den ledige plads der opstod da Frederik Iversen valgte at drage til Nordsjælland.

Sportschef Torben Væver:

Jeppe Kjærulff er ikke et nyt bekendskab i Skanderborg Håndbold. Det er en spiller vi kender særdeles godt da han gik 3 år på SHEA akademiet som U16 og U18 spiller. Efter ungdoms tiden skiftede Jeppe til Vesthimmerland i 1. division hvor han var i 2 sæsoner, og de seneste 3 sæsoner har Jeppe spillet i den blå Skive fH trøje.

Han har fået en god senior uddannelse med hans 5 sæsoner i den næstbedste række og har fået en masse spilletid og jeg syntes han gjort nogle kloge valg i sine første senior år. Der er rigtigt mange dygtige venstre fløje i Danmark men Jeppe var et af de navne vi har haft stående på blokken igennem mange år og vi har fulgt ham løbende siden han forlod SHEA efter endt U18 tid.

Han er en spiller der har stor lyst til at komme op og prøve kræfter med herre ligaen og jeg syntes han er et godt match til Lars Skaarup. De er 2 lidt forskellige typer, hvor Jeppe har lidt mere højde og fysik og det har også betydet at han i Skive har dækket andre positioner end fløj.

Vi ønsker Jeppe Kjærulff Hansen velkommen tilbage i klubben

Website Security Test