Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny trænerduo til Skanderborg Ligadamer

Webredaktør, udgivet d. 3. marts, 2019

For sæsonen 2019/20 har Skanderborg Håndbold ansat to nye talentfulde trænere til vores aktuelle HTH Ligadamer.

Det glæder os at kommende cheftræner Jeppe Vestergaard og assistenttræner Peter Jagd har sagt ja tak til udfordringen. Jeppe kommer seneste fra et job som cheftræner i 1. divisionsklubben Hadsten Håndbold, og før det med erfaring fra ligaen, hvor han har været assistent i både Aarhus United, Randers HK og i Skive HK. Den anden del af duoen udfyldes af Peter Jagd, som i dag arbejder som cheftræner for vores SHEA U18 piger, og før det var Peter cheftræner for Rødovre HKs 1. divisionsdamer.

Da vores nuværende træner Kristian Danielsen blev headhuntet til Odense Håndbold og assistenttræner Daniel Rensch flyttede til København, var de første trænere på ønskelisten netop Jeppe Vestergaard og Peter Jagd, som kan videreføre de værdier, som vi i Skanderborg gerne vil være garant for.

Skanderborg Håndbold logo
  1. Udviklingen ligger i detaljen
  2. Med engagement og involvering udvikles et fælles ansvar for egen og holdets udvikling
  3. Med dedikation skaber vi en, vi kan og vi vil kultur

Jeg er ikke i tvivl om, at det nye trænerteam kan skabe de perfekte rammer, båret på et stærkt socialt fundament, men bestemt med et stort fokus på den individuelle udvikling, som vores talentfulde spillere også forlanger, for at ville spille i Skanderborg.

Men inden vi byder rigtigt velkommen til de nye trænere, vil holdet, Kristian Danielsen og Daniel Rensch gøre sæsonen 18/19 færdig, og forhåbentlig sikre holdets forbliven i HTH ligaen. Mange spændende og hårde kampe venter de kommende to måneder.

Website Security Test