Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Klar til 1. kamp i kvalspillet

Webredaktør, udgivet d. 29. marts, 2019

Kvalspilskamp 1, HTH Ligaen, Randers HK – Skanderborg Håndbold, søndag 31/3 kl. 15.00 i Arena Randers

 Efter vores afslutning på grundspillet med en god og vigtig sejr over Ringkøbing har der været 2,5 uges kamppause, og vi er nu klar til at tage hul på første kamp i kvalspillet. Vi starter på udebane mod Randers HK, som blandt andet tæller profiler som Jamina Roberts, Camilla Dalby og Julia Eriksson. De har dog haft en svær sæson med svingende præstationer og er lidt uventet havnet her i kvalspillet.

I vores foregående opgør er det blevet til henholdsvis en 1-måls sejr og et 3-måls nederlag, hvor resultaterne egentlig indikerer to tætte kampe, men det tabende hold har i begge tilfælde været en del efter og har så fået pyntet på resultatet til sidst. Senest spillede Randers en tæt på fejlfri 1. halvleg, hvor de virkelig trykkede os i samtlige faser. Vi fik dog arbejdet os ind på dem i 2. halvleg, men resultatet blev aldrig rigtig spændende, og specielt Martina Thörn stod en flot kamp bag et solidt Randers-forsvar.

Jeg synes, vi har arbejdet godt i træningslokalet i pausen og har tanket fornyet energi, og vi glæder os nu til at tage hul på 4 kampe, som vi forventer, bliver særdeles intense og afgjort af det hold, som har bedst styr på sit kram og sine værktøjer.

Jeg har oplevet et utroligt målrettet fokus fra pigerne i træningen, og vi har vist, at vi godt kan ryste Randers-mandskabet i perioder, og det er disse perioder, vi vil jagte.

Vi ønsker dommere, Randers HK og tilskuere en rigtig god kamp!

// Kristian Danielsen

Website Security Test