Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kjærulff: En drengedrøm

Webredaktør, udgivet d. 22. marts, 2019

23 årige Jeppe Kjærulff Hansen vender tilbage til Skanderborg Håndbold til sommer og ser frem til endeligt at få lov til at prøve kræfter med den bedste række.

Jeg må sige at det er en drengedrøm der går i opfyldelse når jeg efter sommerferien vender tilbage til den grønne trøje i Skanderborg. Jeg kender jo klubben ganske godt efter mine 3 år som elev på SHEA og jeg ved hvad klubben indeholder. Der er naturligvis sket meget i klubben de små 5 år jeg har været væk, men jeg kan fornemme at det stadig er et af de bedste håndbold miljøer i landet.

Jeg er ret imponeret over de skridt holdet og hele klubben har taget specielt det sidste års tid og jeg glæder mig til at blive en del af truppen. Orangeriet er virkeligt blevet et fedt sted at spille med masser af tilskuere på lægterne og der glæder jeg mig til at løbe på banen til august.

Jeg tog et valg efter U18 tiden, og tog nogle år i 1. division for at sikre en masse spilletid i starten af min senior karriere, og det tror jeg har været godt givet ud. Men jeg må også sige at jeg er meget glad for nu endeligt at få chancen for at spille på et hold i den bedste række, for det er en drøm jeg altid har haft. At det så bliver i Skanderborg som jeg kender så godt, gør bestemt ikke glæden mindre.

Facts:

Jeppe Kjærulff Hansen

23 år

Bror til vores tidligere målmand Jonas Hansen, medlem af Club 100.

Læser HA på Århus Universitet

Bor i Århus, kæreste med den tidligere Skanderborg spiller Celine Holst.

Website Security Test