Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Iversen stopper i grønt

Webredaktør, udgivet d. 7. marts, 2019

Unge Frederik Iversen der i denne sæson har været en del af Skanderborg truppen som førsteårs senior, fortsætter karrieren andetsteds i den kommende sæson.

Sportschef Torben Væver:

Frederik er en ægte Skanderborg dreng og har spillet her i klubben siden han var helt lille og han har gjort det rigtigt flot i sin første senior sæson. Desværre kom der lidt grus i maskineriet da han blev knæ skadet i november måned og måtte se på fra tilskuerpladserne i 6 ærgerlige uger, men han er kommet stærkt tilbage og har virkeligt gjort en god figur i hans første sæson som senior.

Vi havde gerne beholdt Frederik i truppen fremadrettet men acceptere naturligvis at han har fået et tilbud fra en anden klub hvor udsigt til en plads som starter og økonomi er markant anderledes. Skanderborg er stadig en klub med begrænsede resurser men omvendt kan vi med rette være stolte over at endnu et rendyrket Skanderborg talent nu skifter videre til en af vores kolleger i herreligaen. Vi kan ihvertfald garantere at hans kommende klub får en spiller der er veltrænet igennem mange år og han har i denne sæson vist at han kan få en karriere i den bedste række i Danmark.

Vi ærgrer os selvfølgeligt over at miste et talent fra egne rækker så tidligt i karrieren, men sådan er spillets regler nu engang i håndboldsporten. Og hvem ved måske det kan blive til et gensyn på et senere tidspunkt i karrieren.

Det var en af de sidste brikker i puslespillet omkring trup sammensætningen til den kommende sæson der således ikke faldt i hak, hvilket betyder at vi skal have udfyldt den ledige plads med en anden spiller. Heldigvis er venstre fløj ikke den værste plads i markedet, og vi har allerede en del emner i spil.

Vi ønsker alle Frederik held og lykke med de nye udfordringer og håber alt det bedste fremover.   

Frederik Iversen har deltaget i 10 af sæsonens første 23 ligakampe og scoret 12 mål.

Website Security Test