Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

“Dead or alive”-kamp

Webredaktør, udgivet d. 13. marts, 2019

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – Ringkøbing Håndbold, onsdag 13/3 kl. 19.30 i Fælledhallen

Mange øjne er nok rettet på dagens kamp, da resultatet kan afgøre den direkte nedrykning, men det har også indflydelse på mange rokeringer i bunden af tabellen og holdenes udgangspunkter i det kommende kval-spil.

Vores gæster fra Ringkøbing Håndbold skal bruge en sejr, og samtidig er de afhængige af, at Silkeborg-Voel slår EH Aalborg, for at de sikrer sig den eftertragtede 13. plads og undgår direkte nedrykning. Det er en ”dead or alive”-kamp, og alvoren bringer selvfølgelig en masse nerve ind i kampen. Ringkøbing har været hårdt ramt af skader i sæsonen, og i julen sprang en velkendt Skanderborgpige dem til hjælp, og man kan derfor finde Nicoline Berthelsen blandt de bordeauxrøde trøjer.

 Vi har i løbet af sæsonen gjort os fortjent til ikke at skulle spekulere på 14. pladsen, men i de seneste bundkampe har vi kæmpet og arbejdet benhårdt for at skabe det bedst mulige udgangspunkt til kval-spillet. I og med at holdenes indbyrdes placering og point, der videreføres i kval-spillet, kan bestemmes ud fra positionen i grundspillet, så er alle placeringerne afgørende.

I skrivende stund er der derfor alt fra 1, 2 og, sat på spidsen, 3 point på spil for os i dagens opgør. Så godt nok kan vi ikke ryge direkte ud i dag, men kampen har kæmpe betydning for os om nogle uger i det kommende kval-spil og vores målsætning om også at kunne kalde os et ligahold i sæson 2019/20. Der skal tændes godt op under Orangeriet i aften, så vi sammen både kan sikre den bedst mulige placering og fejre et veloverstået grundspil – vel mødt! Der er gratis entré!

Vi ønsker dommere, Ringkøbing Håndbold og tilskuere en rigtig god kamp!

 // Kristian Danielsen

Website Security Test