Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bertram Obling til Norge

Webredaktør, udgivet d. 14. marts, 2019

hosålvogter Bertram Obling er en af kun 2 spillere fra den nuværende trup der ikke fortsætter i den grønne trøje til den kommende sæson. Bertram har skrevet kontrakt med Halden fra Norge, hvor han skal prøve kræfter med den bedste række i vores nordlige naboer.

Sportschef Torben Væver:

Bertram er en af de sjældne historier om en målmand der skiftede direkte fra U18 håndbold til herre ligaen, og har været med i liga truppen de sidste 5 sæsoner. Første sæson sammen med Kasper Larsen (nu BSV) og de sidste 4 sæsoner sammen med Borgmester Kristoffer Laursen.

Han har gennemgået en god gammeldags mesterlære, først via vores ungdomsafdeling som U14 spiller og derefter 4 år på akademiet SHEA. Han rykkede direkte op i liga truppen og har stille og roligt bygget på hans talent sammen med nogle yderst kompetente læremestre. Han udvikler sig stadig og Bertram har en stor karriere foran sig i mange år frem, det er jeg slet ikke i tvivl om.

Vi har længe haft en god dialog om han karriere udvikling og jeg syntes det er et klogt valg at Bertram og hans kæreste gerne vil ud og opleve verdenen udenfor østjylland i nogle år. Bertram har netop afsluttet sin eksamen som ingeniør og jeg tror det kan give ham endnu et løft på kvaliteten at prøve noget andet end den sikre hverdag han har haft her i klubben i rigtigt mange år. Jeg kunne sagtens se Bertram tilbage i den grønne trøje om nogle år, for jeg er sikker på at han bliver endnu bedre af at komme ud og få nogle andre og nye udfordringer og input.

Bertram Obling bliver i den kommende sæson erstattet af unge Salah Boutaf, som også er på kontrakt i klubben i denne sæson, men som i denne sæson har været udlejet til Odder Håndbold i 1. division.

Hør et par kloge ord fra Bertram omkring skiftet til Norge her…..

Website Security Test