Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtigt bundbrag i Randers

Webredaktør, udgivet d. 7. februar, 2019

Optakt HTH Ligaen, Randers HK – Skanderborg Håndbold, lørdag 9/2 kl. 16.00 i Ulvehøjhallen

Lørdag drager vi til Ulvehøjhallen, som ligger lidt uden for Randers, hvor Randers HK byder op til et bundbrag – hvor resultatet meget vel kan afspejle den indbyrdes placering i et kommende kvalspil.

Før sæsonen havde jeg ikke troet på, vi skulle ligge og kæmpe om kvalspilplaceringer, og slet ikke om kvalplaceringer med et hold som Randers HK. Dog har en svær sæson med meget turbulens med skader gjort, at Randersmandskabet ikke endnu for alvor har ramt momentum. Vi møder derfor et hold, som kæmper med sine ting, men har materiale til meget mere, end hvad den nuværende 12. plads indikerer.

I den første kamp spillede vi nogle virkelig flotte startminutter og fik hurtigt skabt et hul, hvilket blev afgørende i kampen, og som Randers hele tiden kæmpede med at hente – det lykkedes dem næsten til sidst.

Jeg håber selvfølgelig på, vi kan lave en ligeså god start, men forventer, kampen bliver utrolig intens fra start og bliver et opgør, hvor begge mandskaber vil kæmpe for hver en kvadratcentimeter på banen. Jeg håber, vi med en masse selvtillid fra vores seneste præstationer har de ekstra procenter til at modstå det tunge og fysisk Randerstryk. Vi glæder os til, en super intens kamp!

Vi ønsker dommere, Randers HK og tilskuere en rigtig god kamp!

// Kristian Danielsen

Website Security Test