Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vi vil mere end slutspil

Webredaktør, udgivet d. 17. februar, 2019

Næsten 2 måneders hjemmekamp pause slutter mandag aften når herrerne tager imod Nordsjælland i Orangeriet på Fælleden.

Assistenttræner Kenneth Jørgensen ser frem til endeligt at optræde foran eget publikum igen.

Hele holdet er virkeligt glade for den opbakning vi har fået i denne sæson, og senest blev vi båret frem af rigtigt mange tilrejsende i Sønderjyske og det er noget der giver holdet rigtig meget.

Det er 3. opgør mod Nordsjælland i denne sæson, hvor vi vandt det første opgør i ligaen på udebane med 34-30 tilbage i oktober måned og så slog vi Sønderjyske hjemme i december i kvartfinalen, efter en gyserafslutning.

Jeg er ikke nervøs for at der mangler motivation hos spillerne efter 2 sejre over Nordsjælland, for vi mærker en indædt vilje til at ville noget mere i denne sæson. Slutspillet er jo ikke matematisk sikret, men det er kun et spørgsmål om tid før det sker, men vi kan mærke på spillerne at vi ikke ”bare” skal i slutspillet og så er vi tilfredse. Selvfølgeligt er det en stor ting at komme i slutspillet men vi har alle sat os nogle nye mål om at vi også skal have en rolle i slutspillet og derfor er alle kampe vigtige resten af grundspillet.

Vi kunne se det her til morgen til den afsluttende træning, hvor niveauet og fokus var meget højt når man tager i betragtning af at de træner søndag morgen. Vi vil alle sammen det her og det håber jeg at publikum kommer til at fornemme igen i morgen.

Nordsjælland er et hold der ikke helt ar haft marginalerne på deres side som i sidste sæson, hvor de kvalificerede sig til slutspillet. De er kommet rigtigt flot fra start efter VM-pausen og har vundet deres 2 første kampe og hhv. KIF og Sønderjyske, så vi forventer en modstander der har tanket godt op med selvtillid før kampen i morgen. Før sæsonen havde jeg nok forventet at Nordsjælland var et af de hold der skulle kæmpe med om 8. pladsen, og det kunne godt se ud til at de først nu er ved at finde noget momentum. Det er et stærkt hold som vi kender særdeles godt, og vi har stor fokus på specielt deres bagkæde og stregspil før morgendagens opgør.

Vi vil gøre alt for at sikre os 2 vigtige point på hjemmebane i morgen og holde fast i vores gode stabilitet. Vi har kun haft 2 alvorlige udfald i denne sæson i de første 20 ligakampe og det momentum og den kvalitet vil vi gøre alt for at fastholde i de sidste 5 kampe i grundspillet.

Vi håber på rigtigt mange mennesker på lægterne igen i morgen, for vi glæder os alle rigtigt meget til igen at optræde på eget gulv igen.

Website Security Test