Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene fortsat ubesejret

Tom Kristensen, udgivet d. 8. februar, 2019

U18 Drenge Liga Skanderborg – Aarhus Håndbold 28-24 (13-15)

Skanderborg tog sejren i lokalopgør

Det er 3. gang Skanderborg og Aarhus Håndbold mødes i sæson 18/19. Alle tre gange er Skanderborg gået fra banen som vinder. Og alle tre gange har man siddet tilbage med en fornemmelse af, at der venter et brag af en topkamp den dag, de to hold formår at forløse potentialet samtidig. Det lykkedes ikke helt denne aften, da Skanderborg tog imod de lokale rivaler i Orangeriet.

Skanderborg kom godt fra start og bragte sig hurtigt foran med et par mål. Det var dog en rodet affære med en del boldtab, korte angreb og mange individuelle løsninger. I forsvaret var Skanderborg udfordret på kommunikationen i midterzone. Den mulighed skal man ikke give Aarhus Håndbolds hurtige gennembrudsspillere, som efter 22 min. kunne bringe deres hold foran. Herefter havde Skanderborg en angrebsperiode hvor træværket blev ramt flittigt og rivalerne kunne derfor gå til pause med en føring på 13-15.

2. halvleg var præget af taktisk spil fra begge bænke med mange omstillinger på banen – og det var måske med til at give oplevelsen af en rodet kamp. Sjældent har man dog set Skanderborg smide så mange chancer, men det lykkedes alligevel de grønne at vinde 2. halvleg 15-9. Det skyldes ikke mindst, at Lukas Eichwald brændte en virkelig god kamp af, hvor han vist godt overblik og valgte de rigtige løsninger, men også Magnus Taulbjerg og Christian Jacobsen markerede sig positivt. Da Tobias Nordahl i målet samtidig sørgede for, at Aarhus Håndbold kun nettede 9 gange i 2. halvleg kunne Skanderborg trække sig som vinder med cifrene 28-24.

De to hold mødes allerede igen den 23. februar i Skæringhallen kl. 14.50 – måske har vi der den topkamp i vente, som begge hold har spillerne til. 

Målscorer Skanderborg:

Lukas Eichwald 9, Magnus Taulbjerg 5, Christian Jacobsen 4, Oliver Juhl Refsgaard 4, Magnus Haubro 3, Benjamin Jørgensen 1, Mads Sejrsen 1, Mikkel Hansen 1

Website Security Test