Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drenge tabte for første gang

Tom Kristensen, udgivet d. 25. februar, 2019

U18D LIGA : Aarhus Håndbold – Skanderborg Håndbold 29-25 (14-13)

U18 drenge satte point til i lokalopgør

På udebane i Skæringhallen satte Skanderborgs U18 drenge 2 point til i lokalopgøret mod Aarhus Håndbold i en kamp, der fortjent endte 29-25 til Aarhus. Holdene fulgtes ad i hele 1. halvleg og Skanderborg havde relativt nemt ved at komme til scoringer. Desværre gjaldt det samme for Aarhus, da det grønne forsvar ikke hang godt sammen. Ved halvleg havde Aarhus en smal føring på 14-13. 
Der må være blevet tildelt en god pep talk i Aarhus’ omklædning i pausen. Holdet kom på banen med en rigtig god energi og bragte sig inden for tre minutter foran med fire mål, hvorefter Skanderborg klogt trak Timeout ved stillingen 18-14 til hjemmeholdet. Aarhus fortsat dog de gode takter og spillede bredt i banen, hvor bl.a deres dygtige fløje viste stor selvtillid. Det lykkedes Skanderborg at spille sig tilbage ved stillingen 19-19, men spillet sprudlede ikke og det virkede for nemt for Aarhus at aflæse Skanderborg.
Skanderborg forsøgte flere gange at stramme op og glimrede i korte perioder, men der var for mange boldtab, for få redninger og for lidt fart i spillet, som blev forudsigeligt. Imens fastholdte Aarhus deres taktik med meget bredde og tempo i det stationære angrebsspil. Det tryk var Skanderborg ikke i stand til at modstå og der opstod alt for ofte huller i forsvaret, som Aarhus klogt udnyttede. Værterne viste i kampens sidste 10 min, at de bare ville sejren mere og selvom Skanderborg kom tæt på ved 25-24, så opstod der en mindre måltørke i kampens sidste 8 minutter, hvor det kun blev til en enkelt grøn scoring samt to grønne udvisninger. Det vinder man ikke kampe på i ligaen og Aarhus kunne juble velfortjent efter sejren på 29-25. 
Skanderborg ligger fortsat på førstepladsen i tabellen een kamp foran Mors, som de møder lørdag den 2. marts kl 18.00 på udebane. 

Målscorer: Magnus Haubro 9, Oliver Juhl 5, Lukas Eichwald 5, Christian Jacobsen 2, Mikkel Hansen 2, Frederik Skov 1, Magnus Taulbjerg 1

Website Security Test