Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne tabte tæt pokaldyst

Tom Kristensen, udgivet d. 22. februar, 2019

Pokalexit til U16 pigerne

U16 pigerne var tirsdag en tur til Voel for at spille kvartfinale i pokalturneringen. Pigerne har flere gange i løbet af sæsonen mødt Voel og ofte med tætte kampe til følge. Denne tirsdag blev der ikke lavet om på det.

Vi kommer i front med 1-0 efter en flot bolderobring fra Amanda Derfra står der ellers Voel på kampen indtil vi tager TTO efter 9 minutter nede med 6-2. Vi kommer efter TTO bedre med i kampen, uden helt at komme tæt på. Vi får Sofia ind i kampen, hun går ind starter straks med at udfordre Voel forsvaret, og hele tiden være en trussel. Det gav pote og vi kommer bedre med op mod pausen. Vi går til pause bagud med 13-11 men føler vi har fundet lidt momentum igen.

2. Halvleg starter desværre som første og vi kommer lynhurtigt bagud med 16-11. Det fremtvinger TTO, for igen at finde lidt fart og bevægelse i spillet. Pigerne finder fornyet energi og begynder straks at hjælpe hinanden bedre samt putte bolden i kassen. Efter 40 minutter er vi nede med 17-16 og tvinger Voel til at tage TTO. Vi formår at bringe os helt med i kampen ved 22-22, hvor vi desværre rammes af kampens eneste udvisning, som resulterer i en periode vi taber 2-0. Vi kommer ikke tættere på end 29-28 og må desværre forlade pokalturneringen efter endnu en tæt kamp mod Voel.

Josefine Panduro, Emma Ernst og Sofia Stenholt skal fremhæves for en flot kamp.

Vi rykker fokus over til turneringen, hvor vi søndag møder HIH og onsdag møder Voel igen.

Emma Ernst 9, Josefine Panduro, Thea Rasmussen og Sofia Stenholt alle 5, Isabel Jakobsen og Amanda Hansen begge 2.

Website Security Test