Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skarpheden manglede

Webredaktør, udgivet d. 24. februar, 2019

Referat, HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – Viborg HK 20-24 (8-13)

Viborg måtte slås for de to point, som de tog med hjem fra Fælleden lørdag eftermiddag. Skanderborg kæmpede en brav kamp, men alt for mange gange var marginalerne bare ikke med hjemmeholdet, ligesom også den sidste kynisme manglede, når det virkelig gjaldt.

Efter en mindre måltørke i de sidste syv minutter af første halvleg fik Skanderborg bedre fat i starten af anden halvleg, hvor de så godt som hentede Viborgs pauseføring på fem mål. I løbet af 11 minutter stod der 15-16, men tættere kom hjemmeholdet alligevel ikke på point.

Derudover brændte Skanderborg en håndfuld store chancer og desuden fem straffekast. Og så er det svært at vinde kampe.

– Målscoremæssigt kommer vi hæderligt ud af det, men kigger vi på præstationen, så er vi et stykke fra det, vi gerne vil. Vi presser Viborg fint, men mangler skarpheden til at kravle helt op. Vi spiller to helt forskellige halvlege, hvor vi kæmper med for mange tekniske fejl i første halvleg, som vi dog får skåret ned på i anden halvleg. Men her mangler vi så kynismen i flere situationer, og prikken over i’et er de tre brændte straffekast i halvlegen, og samlet når vi at brænde fem. Den går ikke i ligaen, sagde træner Kristian Danielsen efter kampen.

For vores vedkommende vil vi få gange møde et Viborg-hold, som er til at snakke med. I dag synes jeg, der var chancer, og jeg er skuffet over, vi ikke griber dem bedre. Men – vi er et ungt hold, og vi arbejder hele tiden med at være der, når det gælder. Men det er en svær størrelse. Der mangler, at når de giver os en lillefinger, så tager vi hele armen, og det er uanset, hvilken modstander vi møder. Jeg ved, det er hårdt og kræver ekstraordinære indsatser af spillerne at blive ved og turde tro på sejren. Men det er vores lod, også selvom vi i de sidste mange kampe mod top-8-holdene har været tæt på, men ikke er blevet belønnet med point, tilføjede han.

Jeg håber og tror på, vi kan bruge de mange gode takter, og sulten efter point, i de kommende kampe, hvor resultatet bliver afhængigt af, hvilket hold som lige rammer dagen og kan tøjle de mentale udfordringer bedst – fede opgaver, vi glæder os til!

Kampens spiller blev Sofia Deen

Holdet har nu en lille uge til at rode lidt i værktøjskassen efter noget kynisme og få skarpheden på plads, før de fredag 1. marts drager nordpå til Nr. Sundby, hvor Aalborg EH, der ligger sidst i tabellen, venter. Der er kampstart kl. 19.00.

Målscorere: Sofia Deen 4, Sofie Alnor 4, Sidsel Mejlvang 3, Trine Knudsen 2, Stine Holm 2, Mette Brandt 2, Melanie Fuglsbjerg 1, Stine Kristensen 1, Katrine Larson 1.

Website Security Test