Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Nordsjælland

Webredaktør, udgivet d. 18. februar, 2019

Skanderborg Håndbold – Nordsjælland Håndbold 25-29 ( 15-14)

Det blev ikke i dag at slutspillet endegyldigt blev sikret. Det krævede 2 point imod Nordsjælland og dagens 2 point blev helt fortjent snuppet af gæsterne der viste sig som det klogeste og dygtigste hold da kampen skulle afgøres de sidste 10 minutter.

Det blev aldrig Skanderborgs dag i Orangeriet mandag aften, men det var ikke kulissens skyld. Det var imponerende hvilken kulisse de mange fremmødte kl. 20.30 leverede, ikke at forglemme de mange fra Nordsjælland der trofast fulgte deres hold og de kan se frem til en sjov hjemtur, med meget sen hjemkomst. Det kan man kun tage hatten af for, og ønske en fornøjelig tur hjem over Fyn.

Kampen vil blive husket mere for fight og intensitet end for flot håndboldspil. Gæsterne kom bedst fra land og efter 4 minutter var Nordsjælland foran 3-1, på tålmodigt angrebsspil mens Skanderborg de første mange angreb valgte for hurtige og forhastede løsninger. Vi ville så gerne men endte med at stå i forsvar i 10 ud af de første 12 minutter men alligevel var stillingen der blot 4 mål til hvert hold.

Første Skanderborg føring kom via Lars Skaarups mål til 6-5 efter 13 minutter og derfra fulgte en god periode hvor vi bragte os foran 10-7 efter 19 minutter.

En 2 minutters udvisning til Mathias Smed  blev efterfølgende dyr for os og 3 minutter efter stod der igen lige 10-10.

Pausestillingen var 16-15 i Skanderborg favør og absolut intet var afgjort.

Nordsjælland kom også godt ud fra pausen og udlignede i første angreb så alt igen var helt lige. Herfra var det en lang stillingskrig med Skanderborg i front med et enkelt mål, og først efter 41 minutter kom vores første 2 måls føring efter pausen. En efterfølgende udvisning til gæsterne blev desværre tabt 0-2 og i stedet for at trække yderligere fra bragte gæsterne igen balance på måltavlen.

Holdene fulgtes af med 1 måls skiftende føringer de efterfølgende minutter. Jonas Samuelsson scorede vores mål nummer 25 til 25-26 efter 22 minutters spil og gæsterne tog timeout. Her knækkede filmen for vores drenge, der brændte den ene chance efter den anden de resterende 8 minutter af kampen. Stille og roligt trak gæsterne fra og efter den afslutning må man bare erkende at Ian Marko Fogs tropper i dag vandt fortjent, og samtidigt formodentligt endegyldigt kom i sikkerhed fra plads nummer 14.

Hvad gik der så galt ? Det var vel i grunden lidt af det hele. Defensiv, redninger og offensiv. Der var ingen af de 3 dele der rigtigt ramte niveau over 60 minutter og så manglede vi vores normale gyldne evne til at lukke og slukke kampene når det er tæt i afslutningen. Man kan vel godt sige lidt en kollektiv off day, selvom den vending måske er en anelse slidt.

Vi beholder vores aktuelle 4. plads efter dagens resultat og vi skal heldigvis kun vente 3 dage til at få revanche da vi allerede torsdag drager på udebane mod Ribe-Esbjerg.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Cornelius Kragh 7, Jonas Samuelsson 5, Morten Balling 4, Lars Skaarup 2, Marcus Mørk 2, Mathias Bitsch 2, Nikolaj A. Nielsen 1, Mads Kalstrup 1, Morten Kirk Olesen 1.

Målscorer Nordsjælland Håndbold:

Nikolas Kristiansen 5, Johan Meklenborg 5, Aku Kreutzmann 5, Lasse Uth 4, Dan Beck Hansen 4, Jesper Dahl 3, Tobias Jørgensen 2, Andreas Nielsen 1.

Website Security Test