Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Viborg HK

Webredaktør, udgivet d. 21. februar, 2019

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – Viborg HK, lørdag 23/2 kl. 15.00 i Fælledhallen.

Velkommen indenfor til dagens kamp mod Viborg HK. En kamp, som afslutter en lang og tætpakket række af kampe mod tophold, hvor vi mener at være kommet nogenlunde igennem og hele tiden har lagt små lag på.

Vigtige lag og en base, som jeg tror, bliver afgørende i de kommende kampe, hvor modstanden bliver mere lige, og mange mentale aspekter kommer i spil. Førend vi kan være helt tilfredse med perioden, kræver det dog endnu en god præstation mod Viborg HK.

Viborgmandskabet har haft en meget svingende sæson og ligger resultatmæssigt lige indenfor det fine selskab i top-8, med 3 point ned til TTH på 9. pladsen.

Deres to seneste sejre over Ajax København og EH Aalborg har givet dem vigtige point på kontoen. Den traditionsrige klub besidder en lang række danske profiler og samtidig et par velkendte ansigter i Kristina Jørgensen og Amalie Grøn, som vi altid er glade for at byde velkommen i Skanderborg.

Vi ønsker dommere, Viborg HK og tilskuere en rigtigt god kamp!

Der er gratis entré!

// Kristian Danielsen

Website Security Test