Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skjern Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 27. februar, 2019

I aften spilles en af sæsonens helt store hjemmekampe i Orangeriet når de forsvarende Danske mestre fra Skjern Håndbold kommer på besøg.

Billetsalget åbner 18.30 – kom i god tid da der her til morgen kun er ca. 200 siddepladser tilbage – men også 300 ståpladser. Der er gratis adgang hvs du har grøn trøje på, via dagens kampsponsor Damstahl A/S der holder 50 års jubilæum idag, men husk det er først til mølle blandt de sidste billetter i døren fra 18.30.

Det er 3. gang i sæsonen at de 2 mandskaber mødes og det er ikke helt gået som traditionen eller har for vane. Skanderborg vandt over Skjern i Santander Cup på hjemmebane i August måned og også den omvendte kamp i Herre Ligaen i Skjern i Oktober gav Skanderborg sejr.

Spørgsmålet til 1 million er så: Kan vi gøre det 3 gange i træk ?

Få cheftrænerens svar her…..

Website Security Test