Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt København

Webredaktør, udgivet d. 12. februar, 2019

Optakt Skanderborg Håndbold – København Håndbold, onsdag 13/2 kl. 19.30 i Fælledhallen.

Dagens kamp mod København Håndbold er en af i alt 3 ligakampe og 1 pokalkamp for os på blot halvanden ugen. Vi får derfor en lille smagsprøve på, hvad de mandskaber, som spiller europæisk, i store dele af sæsonen gennemgår. En sjov lille udfordring, hvor vi kommer til at være samlet en smule mere end normalt, hvor vi skal være skarpe til at komme godt igennem fysisk og også få skabt et godt præstationsflow igennem kampene.

København-mandskabet byder sig til i toppen, og der venter derfor et utrolig stærkt mandskab. Den på denne egn velkendte Claus Mogensen har opbygget en velsmurt maskine, hvor specielt alle fejl bliver straffet på kontra.

Der venter derfor en kamp, hvor vi skal være gode til at afvikle vores angreb, så København ikke får lov at løbe med os. Det bliver svært, og hvis vi lykkes, skal vi efterfølgende dæmme op for topspillere som Kelly Dulfer, Linn Blohm, Hanna Blomstrand og Anne Cecilie la Cour. Det bliver igen super fedt at tage imod et klassemandskab på Fælleden, og vi håber at se mange grønne i hallen!

Vi ønsker dommere, København Håndbold og tilskuere en rigtig god kamp!
Gratis entré!

// Kristian Danielsen

Website Security Test