Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Herning Ikast Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 15. februar, 2019

Optakt HTH Ligaen, Herning-Ikast Håndbold – Skanderborg Håndbold, lørdag 16/2 kl. 16.00 i Sportscenter Ikast

Vi indleder nu til den 3. ligakamp på blot en uge, hvor vi i denne runde skal på besøg hos Herning-Ikast Håndbold. Det har været sjovt og erfaringsrigt at få en smagsprøve på et tætpakket kampforløb, som man også ser hos de hold, der deltager i de europæiske turneringer. Man kan uden tvivl mærke, at det trækker lidt ekstra resurser ud af holdet, men det er samtidig også fedt at skulle kunne omstille sig til en ny præstation i en ny kamp, i samme sekund den forrige er lukket.

Man må sige, at Herning-Ikast har mestret lige præcis den disciplin, og har vist flot spil i både HTH Ligaen og samtidig kvalificeret sig til kvartfinalerne i EHF-cuppen. Særlig er flere af ligaens nederste hold rejst fra Ikast med en ordentlig øretæve – her har bundholdene virkelig fået ørerne i HIH’s kontramaskine, og det bliver derfor et nøgletema for os at komme retur, og at få afviklet vores angreb fornuftigt. Derudover skal vi lykkes med at dæmme op for det norske stjernefrø og holdets topscorer Helene Fauske, den danske landsholdsstreg Sarah Iversen, holder snor i Louise Burgaard, få skudt hul på målvogter Sabine Englert og ser selvfølgelig frem til et gensyn med den tidligere Skanderborgfløj Annika Jacobsen.

Vi har nu i en længere periode mødt holdene fra den øverste del af rækken og senest København Håndbold, hvor vi efterfølgende ikke var tilfredse med det udtryk som vi leverede. Det vil vi lave om på i denne kamp, selvom udfordringen er stor, så skal vi være frygtløse og skruer helt op for fight og vores udtryk!

Vi ønsker dommere, Herning-Ikast og tilskuere en rigtig god kamp!

// Kristian Danielsen                                    

Website Security Test