Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Marie Aamand tager skridtet videre.

Webredaktør, udgivet d. 26. februar, 2019

Marie Aamand tager skridtet videre i næste sæson

 Vores stærke stregspiller Marie Aamand har gjort sig så positivt bemærket i HTH Ligaen i år, at det nu er muligt at tage skridtet videre. Marie er en del af det første SHEA-kuld, hvor hun startede som 1. års U16, var boende på Villa SHEA igennem sin gymnasietid og har efterfølgende været en del af seniorholdet.

Træner Kristian Danielsen forklarer:

Marie Aamand har længe været og er blandt de mest effektive spillere i HTH Ligaen, og det er selvfølgelig ikke gået ubemærket hen rundt omkring – hun deler vist lige nu førstepladsen med Vilde Mortensen Ingstad fra Esbjerg, med en scoringsprocent på imponerende 83 %. Det har vi naturligvis nydt godt af i sæsonen, og samtidig synes jeg, Marie har udviklet og tilpasset sig defensivt, så hun nu udnytter meget af sit potentiale og er blevet en meget kompetent ligastregspiller.

 – Det er fedt at se endnu en SHEA-spiller, som gennem hårdt arbejde og udfordringer formår at lykkes med sine ambitioner, og at miljøet her har været en række trappetrin i hendes positive udvikling.

Vi glæder os til at følge Marie i fremtiden og ønsker hende alt mulig held og lykke med de kommende udfordringer.

Website Security Test