Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mandag er vi hjemme igen

Webredaktør, udgivet d. 14. februar, 2019

Næsten 2 måneders hjemmekamp-tørke slutter på mandag når herrerne endeligt igen optræder i Orangeriet. Vi startede med 2 udekampe i hhv. Sønderborg og Ringsted, der begge gav sejre og en aktuel lun placering som nummer 4, i et helt utroligt tæt top 7 felt.

Mandagens opgør bliver en gentagelse af kvartfinalen mod Nordsjælland Håndbold fra december måned, som jo endte med en yderst smal sejr i sidste sekund, på Morten Ballings fortræffelige mål, der sikrede vores plads i Final4 i Jyske Bank Boxen om en god måneds tid.

Mandagens gæster er ligeledes kommet rigtigt flot fra land efter VM-pausen med 2 sejre. Ian Marko Fogs tropper startede med sæsonens første udebane sejr i Kolding og fulgte op med endnu 2 gode og vitale point mod Sønderjyske på hjemmebane. Nordsjælland holdt juleferie på sidstepladsen i herreligaen men de 4 point har bragt holdet meget tæt på en plads i kvalifikationsspillet og væk fra den frygtelige 14. plads der betyder direkte nedrykning. Holdet står foran en markant ansigtsløftning til den kommende sæson, hvor rigtigt mange af profilerne skifter videre til andre klubber når denne sæson ebber ud, men det virker til at truppen er meget opsatte på at slutte godt af og sikre klubben endnu en sæson i den bedste række.

Nordsjællands sæson ligner til forveksling vores egen i sidste sæson. 4 gange har Nordsjælland forladt banen efter en ligakamp med et etmåls nederlag, hvor vi til sammenligning præsterede denne tvivlsomme kunst 5 gange i 17/18 sæsonen. Det ligner at mandagens gæster har fået hul på bylden og har fået de berømte marginaler vendt til deres fordel og der er ingen tvivl om at det er et hold der kommer til Skanderborg på mandag med mod på at tilskrive yderligere point til kontoen.

Omvendt vil en Skanderborg sejr endegyldigt sikre os en plads i slutspillet for første gang i denne turneringsforms historie. Det KAN dog allerede ske senere i dag, hvis Sønderjyske tager begge point på hjemmebane mod Ribe-Esbjerg, men 2 point på mandag vil under alle omstændigheder kunne sikre os en historisk plads blandt top-8 og dermed yderligere 6 fantastiske kampe når grundspillet slutter. Der er næppe tvivl om at den plads i slutspillet i praksis nærmest allerede er sikret med 6 runder igen, så fokus blandt vores spillere er nu nok nærmere at sikre yderligere point i forhold til de øvrige hold i det helt vanvittigt tætte felt fra placering 2 til 7.

Det er 3. gang i denne sæson de 2 hold krydser klinger og der er næppe tvivl om at det bliver en yderst spændende kamp mellem 2 hold der er kommet rigtigt flot afsted efter den lange VM-pause og begge hold går efter sejren på det orange gulv på Skanderborg Fælled.

Kampen fløjtes i gang mandag kl. 20.30 med Lars Hansen og Klaus Andersen på fløjterne.  

Billetterne er til salg via Safeticket – følg billetlinket på vores hjemmeside.

Husk der er lækker buffet i Restaurant Fælleden fra 18.30.

Website Security Test