Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kollektiv offday mod København

Webredaktør, udgivet d. 14. februar, 2019

Referat Skanderborg Håndbold-København Håndbold 24-32 (9-18)

Der var dømt offday hos Skanderborgdamerne onsdag aften på Fælleden, i hvert fald i de første 16 minutter af kampen mod København.

Monika Kongsgaard tog ellers fornemt fra i målet – hvor det blev til en redningsprocent på 40 og kåring som kampens spiller. Men i den anden ende kneb det. Ét eneste mål fik hjemmeholdet scoret i de første 16 minutter. Træner Kristian Danielsen måtte derfor tage timeout allerede efter ni minutter og endnu én syv minutter senere. Først da kom der gang i scoringerne. Men da var Skanderborg kommet bagud med otte mål (1-9), en afstand hjemmeholdet ikke formåede vedholdende at reducere.

Skanderborg kom heldigvis væsentligt bedre i gang med anden halvleg, og det lykkedes faktisk også holdet at hente en del mål til 15-20, men så steppede de danske mestre fra København bare op igen, og atter var der otte mål mellem de to hold.

Jeg er naturligvis ærgerlig, og specielt fordi jeg synes, vi var langt fra det udtryk, vi gerne vil signalere, og som er en af vores kerneværdier. Vi skal lukrere på et stærkt kollektiv, hvilket kræver meget af den enkelte og det at kunne yde en maksimal præstation. Så snart vi afviger bare nogle få procenter fra det, så er vi monsterpressede, og det bliver selvfølgelig udstillet endnu mere, når man spiller mod et skarpt København-hold, der måske ikke engang spillede sig ud, sagde træneren efter kampen.

Men vi kommer trods alt til en del store chancer, som vi så bare brænder, og for at gøre ondt værre, så omsætter København dem ofte til kontrascoringer. Vi må indse, at det langt fra var vores dag i dag – alle hold har en offkamp indimellem, så det må ikke fylde så meget. Vi skal bare videre, skrue op for udtrykket, og så er vi klar igen på lørdag, som dog også bliver en stor udfordring – men vi skal bringe alt ind i den kamp, og det ved jeg, pigerne er klar til, lød det fra Kristian Danielsen.

Lørdag går turen til Ikast, hvor Herning Ikast Håndbold (HIH) venter, med kampstart kl. 16. Da de to hold mødtes i Skanderborg i efteråret, lykkedes det Skanderborg at overraske og spille uafgjort 25-25 med HIH og dermed hente et uventet point.

Målscorere: Sofie Alnor 5, Trine Knudsen 4, Sofia Deen 4, Katrine Larson 3, Marie Aamand 2, Stine Holm 2, Sidsel Mejlvang 2, Melanie Fuglsbjerg 1, Stine Kristensen 1.

Website Security Test