Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Forrygende anden halvleg var ikke nok

Webredaktør, udgivet d. 10. februar, 2019

Referat HTH Ligaen, Randers HK-Skanderborg Håndbold 31-28 (17-10)

Da de to hold mødtes i Skanderborg i efteråret, trak hjemmeholdet det længste strå og vandt med en enkelt, og nu var det spændende, om det igen skulle lykkes at stjæle point fra Randers HK i lørdagens ligakamp.

Men Skanderborg havde ligesom ikke fået posen med fart med til Ulvehøjhallen. I hvert fald ikke i første halvleg. Dermed kneb det også med at få gang i scoringerne, så træner Kristian Danielsen måtte tage en timeout efter ti minutter, da Skanderborg kun havde scoret tre mål. Det ændrede ikke meget på tingene de næste otte minutter, scoringerne udeblev, bortset fra en enkelt, alt imens hjemmeholdet øgede føringen. Med seks minutter tilbage af halvlegen måtte Skanderborg tage sin anden timeout, da holdet var bagud med otte mål, 15-7!

Det lykkedes at få scoret tre gange inden pausefløjtet, men bagud med syv var holdet alligevel, så der var nok at tale om i pausen.

Og det må der være blevet, ligesom posen med fart også var blevet fundet, for gæsterne kom ud fra omklædningsrummet med et helt andet tempo, og så lå der tre bolde i Randersnetmaskerne. Det fik Randers til at tage timeout allerede efter fem minutter, men Skanderborg var kommet ind i et bedre flow, og med erindringen om adskillige givtige comebacks i baghovedet, også selv om holdet har været bagud med otte mål, ja, så var der ingen uro at spore i geledderne.

Antallet af flotte indspil til stregen steg med scoringer til følge, forsvaret tog fra, og i målet blev det til flere redninger, så midt i halvlegen havde gæsterne næsten indhentet hjemmeholdet, da der stod 21-19. Lidt senere blev endnu et mål hentet til 22-21, et enkelt mål fra udligning. Det lykkedes ikke, og Skanderborg måtte drage hjem med et nederlag. Holdet vandt dog anden halvleg 18-14.

Kristian Danielsen siger om kampen:

Vi får ikke rigtig stået imod det tryk, Randers kommer med i starten, og det skaber usikkerhed i specielt vores forsvar. Samtidig kæmper vi med at lave mål og bliver ramt hårdt af et aggressivt Randersforsvar. Så bagud med syv til pause gør kampen gevaldig svær.

Jeg troede hele tiden på, at vi kunne kravle tilbage, hvis bare vi kunne få mere tempo ind i vores spil. Det viste pigerne til perfektion i store dele af anden halvleg. Her efter kampen må vi bare erkende, at vi mangler flere  toppræstationer for at kunne drille Randersmandskabet. Alligevel er vi oppe igen og lave tæt på 30 mål, som vi også lavede mod Odense, og producerer chancer til mere, så det er vigtige skridt på den lange bane.

De to hold har nu hver 12 point.

Skanderborg skal i ilden igen allerede på onsdag, hvor de på hjemmebane på Fælleden tager imod København Håndbold med kampstart kl. 19.30. Man ved aldrig, hvad der kan ske – men med masser af grønne fans på lægterne er chancerne tifold større for en overraskelse!

Målscorere: Mette Brandt 7, Marie Aamand 6, Melanie Fuglsbjerg 5, Trine Knudsen 3, Stine Holm 2, Sofie Alnor 2, Katrine Larson 2, Stine Kristensen 1.

Website Security Test