Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 27. februar, 2019

U16 pigerne tog i søndags i mod Herning-Ikast i en meget spændende kamp. Begge hold havde på mange måder ryggen mod muren inden kampen, heldigvis trak Skanderborg det længste strå.

De grønne kom bedst fra start og kommer ved godt forsvarsspil og gode kontraløb af henholdsvis Nikoline og Emma i front med 5-3. Her tager vi første TTO, for at få lidt bedre styr på angrebsspillet. Desværre kommer HIH bedre med efter timeouten og kommer tilbage i kampen ved 6-6. Herfra forløber resten af halvlegen tæt og hele tiden med føringer inden for 2 mål til begge sider. Efter 26 minutter er vi i overtal men taber desværre denne periode 0-2, hvilket giver pausestilling til HIH på 11-13. Vi må især kreditere HIH keeperen for et par gode redninger i denne fase af kampen.

Fra starten af anden halvleg er vi hele tiden et skridt efter. Enkelte gange er vi kun nede med et enkelt mål, men HIH formår hele tiden at holde afstanden. Værst ser det ud ved 16-19, hvor vi kæmper med at finde løsningerne forsvarsmæssigt og ikke helt formår at finde vej til løsningerne. Første gang vi har fat i HIH er ved 20-20 med 10 minutter igen, herfra ser vi os ikke tilbage. I slutningen af kampen er vi især godt hjulpet af gode redninger fra Sarah Callisen, som grundlægger kontrafasen, hvor især Nikoline får lavet et par fine mål. Ved stillingen 25-22 tager vi sidste TTO og kommer herfra med et sidste mål, der gør det til slutresultatet 26-22.

En på mange måder rigtig fed sejr, der nu gør at vi kigger spændte frem på kampen onsdag 27/2 mod Voel.

Målscorere:Nikoline Brandi 7, Sofia Stenholdt 5 , Josefine Panduro 4, Emma Ernst 4, Alberte Ebler 3, Amanda Loft 2, Thea Rasmussen 1

Website Security Test