Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr til U16 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 28. februar, 2019

U16P LIGA : Silkeborg/Voel – Skanderborg 19-31 (8-14)

U16 pigerne skulle onsdag forsøge at følge op på weekendens sejr over HIH. Lad os gøre det klart med det samme, at de normalt tætte og meget spændende kampe mod Voel udeblev denne onsdag.

Pigerne var meget oplagte fra start og kommer ved godt forsvarsspil til en hurtig føring. Efter 11 minutter er vi i kontrol og i front med 2-7. På dette tidspunkt har vi haft held med at løbe med Voel og ramme dem på vores 2. fase. Vi formår at være i kontrol halvlegen igennem og går til pause med en flot og solid føring på 8-14.

Vi snakker om i pausen at det er vigtigt, at vi er klar fra start efter pausen og formår at dræbe kampen i starten af 2. halvleg. Efter 10 minutter af 2. halvleg har vi formået at holde Voel på en enkelt scoring, uden dog selv at have braget den af. Stillingen er 9-16. Dette udbygger vi til 13-24, hvor vi tager TTO. Vi bevarer kontrollen kampen igennem og kommer fra Voel med en flot sejr på 19-31!

Nu kigger vi frem mod en spændende topkamp mod HEI/VRI.

Målscorer: Thea Rasmussen 8, Emma Ernst 5, Line Okkerstrøm 3, Nikoline Brok-Brandi 3, Emma Melin 3, Alberte Ebler 3, Amanda Hansen 2, Isabel Jakobsen 2, Sofia Stenholt 1 og Clara Bang 1

Website Security Test