Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Billetinfo Skjern onsdag

Webredaktør, udgivet d. 25. februar, 2019

Vi er ved at gøre klar til en af sæsonens helt store oplevelser på hjemmebane i Orangeriet, når vi på onsdag kl. 20.30 tager imod intet mindre end de forsvarende Danske mestre fra Skjern Håndbold.

Her er lige et hurtigt overblik over billet info til onsdagens opgør, hvor vi forventer rigtigt mange tilskuere på lægterne.

Damstahl A/S er kampsponsor, hvor de blandt andet fejre firmaets 50 års jubilæum. Ud over en masse festlige aktiviteter har Damstahl A/S også lovet gratis adgang til kampen, for alle tilskuere iført GRØNNE trøjer.

Gratis adgang med grøn trøje kan ikke forudbestilles, men kun opnås ved fremmøde ved billetpigerne i indgangen.

Billetsalget åbner kl. 18.30

Det skal påpeges at det selvfølgeligt er først til mølle princippet der er gældende, vi forventer rigtigt stort fremmøde til onsdagens opgør. Vil du være HELT sikker på at få adgang, skal du købe en billet via billetlinket på vores hjemmeside.

Går du efter en gratis Damstahl adgang – råder vi til at komme i god tid.

Der er som altid dejlig buffet før kampen, fra 18.30 – den kan købes sammen med en billet via safeticket linket på hjemmesiden – eller afregnes direkte i restauranten. Der bliver tryk på hele Fælleden onsdag aften, med flere erhvervs arrangementer og da der samtidigt er Byrådsmøde i byrådssalen tager vi noget af indgangspartiet i brug til buffet spisning. Der bliver liv og glade dage onsdag aften på Fælleden, vi må hjælpes ad hvis køen bliver lidt længere end normalt.

Vi glæder os rigtigt meget til at se jer alle – kom i god tid til GRØN Håndboldfest i Orangeriet på Fælleden.

Website Security Test