Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Assistenttræner stopper

Webredaktør, udgivet d. 22. februar, 2019

Assistenttræner på ligadamer Daniel Rensch stopper i Skanderborg efter indeværende sæson. Det gør han, fordi han flytter tilbage til København. Faktisk har Daniel allerede i indeværende sæson været bosat i København, og pendlet til træning og kamp.

Daniel og Kristian Danielsen har de seneste to sæsoner haft et fortrinligt samarbejde, hvor der er blevet skabt et inspirerende trænings- og udviklingsmiljø, hvor både den enkelte spilleres udvikling og resultaterne har været mere end godkendt.

Daniel levere på et meget højt niveau på de taktiske aspekter af spillet, mandskabspleje og evnen til at bringe den enkeltes spidskompetencer i spil. Vi glæder os til at følge Daniel i hans fortsatte trænerkarrierer, og ønsker ham alt mulig held og lykke.   

Website Security Test