Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Anna Kristensen får nye udfordringer fra næste sæson

Webredaktør, udgivet d. 1. februar, 2019

Det er ikke gået manges næser forbi, at vores unge målvogter i Anna Kristensen har leveret utrolig flot indtil videre i HTH Ligaen. Hendes talent og præstationer har nu ledt til et spændende klubskifte, hvor hun får mulighed for at prøve sig af i en endnu større klub.

Træner Kristian Danielsen forklarer om skiftet:

Man er selvfølgelig altid lidt ærgerlig, når man må vinke farvel til en utrolig talentfuld og ung målvogter. Anna er en Skanderborgpige og startede i vores ungdomsafdeling som 8 årig og derefter vores akademi, SHEA. Det må siges at have givet hende en særdeles god base til talentet, og vi ser nu, hvordan hun har grebet chancen som kun 18 årig og stille og roligt bider sig fast i ligaen.

– Statistikkerne taler sit eget sprog, hvor hun er placeret i toppen mellem etablerede og internationale målvogtere med utrolig meget erfaring. Selvom vi ofte er meget tilfredse med vores forsvar, så er forudsætningerne i målet bare lidt bedre på topholdene. Men kig blot på hendes seneste præstationer, hvor hun spiller sig på sit første “Rundens Hold” i en kamp mod Team Esbjerg og forleden tager 4 ud af 5 straffe mod Odense Håndbold, det vidner om det potentiale, hun har. Jeg er super tilfreds med det samarbejde, hun har med Monika Kongsgaard, hvor de supplerer hinanden rigtig godt, og vi har ramt en model, hvor de begge kan præstere på et højt niveau. Jeg ser frem til, at Anna fortsætter sin positive udvikling, og glæder mig fortsat til at se, at de to brager derudad med en masse redninger i resten af sæsonen.

Vi ønsker Anna al mulig held og lykke fremover!

Website Security Test