Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtig sejr til U18 drengene

Tom Kristensen, udgivet d. 21. januar, 2019

U18 drenge Liga BSV- Skanderborg 19-23 (8-10)

Der var forventninger om en tæt kamp, da BSV søndag tog imod Skanderborgs U18 ligadrenge. De grønne virkede meget fokuserede i defensiven og fik fra start markeret sig tydligt, så BSV gang på gang måtte genopbygge deres angrebsspil. Efter 15 min. bad BSV om timeout – på det tidspunkt havde værterne kun scoret to mål til stillingen 2-6. En ønskestart for de grønne drenge. BSV bed dog fra sig. Nok fik værterne aldrig gang i deres kontraspil, men flere gang viste de flot stregindspil og skud fra distancen. Efter 28 min. spillet var kampen derfor igen helt åben ved 8-8, inden Skanderborg fik sat et par hurtige mål ind til pauseføring 8-10.
I 2. halvleg viste Skanderborg flere gang sin bredde og når det kollektive angreb fungerede bedst, havde mandskabet høj klasse. I den anden ende var det grønne forsvar i perioder som en mur, hvor der stod Skanderborg på alle mand-mand duellerne. Igen må også fremhæves flot målmandsspil i Skanderborg målet. Desværre måtte Thor Christensen udgå v. 50 min. med rødt kort efter sin tredje udvisning og selvom Skanderborg sad godt på 2. halvleg, var der et par minutter senere kun to nervepirrende måls forskel på holdene. Det var derfor også en vigtig scoring, da Magnus Haubro fik straffe ved stillingen 17-19 og selv eksekverede målet. Herefter snørede Skanderborg sækken til slutcifrene 19-23.
Skanderborg møder Esbjerg i næste runde i Orangeriet lørdag den 26. januar kl 13.00
Målscorer:Magnus Haubro Jensen 7, Oliver Juhl Refsgaard 5, Magnus Taulbjerg 4, Lukas Eichwald 3, Jakob Villemoes Larsen 2, Mads Sejrsen 1, Mikkel Hansen 1.

Website Security Test