Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne version 2

Tom Kristensen, udgivet d. 7. januar, 2019

U18-piger liga: Randers HK – Skanderborg Håndbold 25-25 (15-13)

Skanderborgs U18-piger har oplevet både spillerafgang og skader siden december, og det er derfor et helt nyt hold, der skal spille turnering efter jul. Så det var med spænding man drog mod Dronningborghallen for at møde Randers HK.

Pigerne kom godt fra start og var foran med 3 mål før Randers fik scoret første gang. Herefter fulgtes de to hold ad i første halvleg, og Randers kunne gå til pause med en føring på to mål.

2. halvleg startede helt anderledes og rædselsfuldt op med fem hurtige mål af Randers. Herefter tog træner Peter Jagd timeout og fik styr på holdet, der fik sig ædt ind i kampen igen.

Skanderborg hang dog efter med et par mål eller tre det meste af halvlegen, men endnu en vellykket timeout fra Peter med tre minutter igen og to mål efter, fik givet pigerne redskaber til at få scoret de afgørende mål og dermed komme fra Dronningborghallen med æren og det ene point i behold.

Efter kampen sagde Peter: ”På trods af, at vi kom efter to point, er vi godt tilfredse med det ene point, kampens forløb taget i betragtning.

Vores 1. halvleg er godkendt ud fra vores forudsætninger. Vi begår for mange forsvarskiks, men taget i betragtning, at vi kun har haft to træninger med dette hold, var det nok forventeligt.

Starten på 2. halvleg er dog langt fra godkendt. 0-5 efter 4:45 er ikke godt nok. Det er forskellen på 1 eller 2 point. Til gengæld skal pigerne have enormt stor ros for at spille sig tilbage i kampen, alle sammen byde ind for holdets bedste, og få det ene point med videre i kampens sidste sekunder,” slutter Peter.

Nu skal der trænes videre og få holdet spillet mere sammen, inden en yderst svær opgave mod Silkeborg-Voel venter på søndag den 13. januar kl. 17.00 i Træningshallen på Fælleden.

Skanderborgs mål blev scoret af:

Sofie Schelde 9, Emma Thatt 7, Josefine Thorsted 3, Maria Pedersen 2, Ida Gerdes 1, Stinna Benfeldt 1, Emilie Bech 1 og Majken Hedegaard 1

Website Security Test