Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

TTH på besøg i Fælledhallen

Webredaktør, udgivet d. 4. januar, 2019

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro, lørdag 5/1 kl. 15.00 i Fælledhallen

 Efter halvanden måneds kamppause er det nu tid til igen at komme i kamp. I dagens kamp skal vi byde velkommen til gæsterne fra TTH Holstebro. Den første kamp var utrolig tæt, hvor TTH havde et lille overtag i den første del af kampen, mens momentum skiftede i den sidste del, og hele den utroligt intense affære endte med et uafgjort resultat. Jeg husker kampen for en af vores bedste kollektive præstationer, som der skal følges op på, hvis vi igen skal tage kampen ind i en tæt afgørelse.

TTH har gjort tæt på rent bord mod bundholdene og yderligere taget point fra holdene omkring dem i tabellen i form af Silkeborg-Voel KFUM og Randers HK. De ligger derfor lunt lige udenfor top-8 og kigger nok mere opad end nedad. Jeg synes, de har præsteret godt, og den gamle ræv i Pether Krautmeyer har fået meget ud af et ungt, talentfuldt og nyt sammensat hold. De største profiler er de hollandske bagspillere og EM-bronzevindere Inger Smits og Lynn Knippenborg, mens Mathilde Hylleberg kronede en rigtig flot halvsæson med A-landsholdsdebut. Der er også med Skanderborg-briller et par kendte ansigter i TTH-truppen, hvor Sarah Stougaard og Caroline Svarre skal tilbage og spille på deres gamle hjemmebane.

 Vi glæder os til at komme i gang igen og har lagt os i selen her i pausen for at lære af de erfaringer, vi gjorde os i den første halvdel. Der er blevet trænet godt både fysisk og i hallen, og jeg håber, vi er langt med de nuancer, vi har lagt ind i spillet. Jeg forventer og håber, kampen bliver tæt, men samtidig skal man nok forvente en del rust og timing, som qua den lange kamppause ikke sidder lige i skabet. Det bliver derfor også en kamp med stor fight fra begge mandskaber, hvor en stor opbakning fra lægterne samtidig kan få stor betydning og måske give os de ekstra 5-10 %, som skal til for at holde pointene i Skanderborg!

Vi ønsker dommere, TTH og tilskuere en rigtigt god kamp!

Der er gratis entré!

 // Kristian Danielsen

Website Security Test