Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Trine Knudsen skifter klub

Webredaktør, udgivet d. 11. januar, 2019

Fra næste sæson bytter Trine Knudsen den grønne Skanderborgtrøje ud med en hvid TTH Holstebro-trøje.

Trine Knudsens historie er vi stolte af her i Skanderborg Håndbold. Hun kom først hertil som 2. års U18, og efter tre år skulle talentet prøves af i Silkeborg-Voel, men en lille rolle fik Trine til først at tage et år i Fredericia og derefter returnere til Skanderborg.

Hun vendte tilbage til en rolle på højre back i vores første ligasæson, og derefter blev ansvaret stort, og hun fik tildelt dirigentstokken i den efterfølgende sæson i 1. division.
Den opgave løste Trine meget positivt, og hun har nu udviklet sig til at være en velspillende og etableret ligaspiller.

TTH Holstebro har fået øjnene op for den store motor Trine udgør, både på og udenfor banen. Vi er stolte af, at vi i skrivende stund kan sende ligaens mest assisterende spiller videre, og at et talent er blevet etableret med et stort ansvar, og at Trine kan forfølge sine ambitioner i en etableret ligaklub.

Trine efterlader naturligvis et hul, som vi skal have dækket. Vi er allerede langt med puslespillet og listen af både vores egne og udefrakommende talentfulde spillere, som vi mener både kan bære mere ansvar, og kan bidrage med nogle spændende kompetencer til næste sæsons hold. Mere om det senere.

Vi ønsker Trine alt held og lykke fremover!

Website Security Test