Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i første test mod Århus

Webredaktør, udgivet d. 19. januar, 2019

Fredag aften lagde Hørning Hallen gulv til årets første test for herrene. Modstanderen var Århus Håndbold og dermed en smagsprøve på semifinalen i Final4 som løber af staben 16. Marts i Jyske Bank Boxen.

Kampen var ganske velbesøgt i den hyggelige Hørning Hal og de fik en ganske fin træningskamp at se. Århus Håndbold kom bedst fra start og bragte sig hurtigt foran 4-1 men efter 10 minutter var alt igen lige ved 6-6. Herfra fulgtes de 2 hold ad de næste minutter, indtil Skanderborg trak lidt fra i halvegens sidste 5 minutter og kunne gå til pause foran 17-14.

Den føring satte vi aldrig over styr i kampens sidste 30 minutter. Midtvejs var stillingen 24-20 og i det sidste kvarter udbygge vi føringen yderligere til kampens slutresultat 33-26 og en 7 måls sejr.

Der var godt med spilletid til næsten alle på holdkortet, bortset ra målmandsposten hvor Bertram Obling blev bedste Skanderborg spiller hvilket blev belønnet med alle 60 minutter på banen.

På torsdag drager holdet til Bielefeld i Tyskland på en træningslejr hvor der står flere Bundesliga hold på menuen.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mathias Bitsch 5, Nikolaj A. Nielsen 4, Kristian Bonefeld 3, Cornelius Kragh 3, Mads Kalstrup 3, Jonas Samuelsson 3, Lars Skaarup 3, Morten Balling 2, Marcus Mørk 2, Mike Haack 2, Morten Kirk Olesen 1, Bertram Obling 1.

Målscorer Århus Håndbold:

Sebastian Henneberg 5, Torben Petersen 4, Besard Hakaj 3, Kristian Rammel 3, Tobias Møller 3, Nikolaj Læsø 3, Nikolai Winther 2, Jon Katballe 1, Peter Lund 1, Frederik Schilling 1.

Website Security Test