Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat fra U18 pigernes seneste to kampe

Tom Kristensen, udgivet d. 25. januar, 2019

U18-piger liga:

En sejr og et nederlag

Skanderborg Håndbold – Silkeborg/Voel 24-31 (14-11)

Aarhus United – Skanderborg Håndbold 22-30 (10-12)

Om nederlaget til Silkeborg siger træner Peter Jagd:

”På trods af at Silkeborg-Voel er ét af de allerdygtigste hold og at 24-31 derfor ikke var et urealistisk resultat inden kampen, går vi alligevel skuffede fra nederlaget. En rigtig god 1. halvleg fik os overbevist om, at vi virkelig kan spille noget god håndbold, og med en føring på 14-11 ved pausen var troen på sejr virkelig tilstede.

Desværre får vi, for anden kamp i træk, en skidt start på 2. halvleg. Vi får svært ved at generere mål, og aftalerne i forsvaret bliver ikke overholdt i samme grad, som de gjorde i 1. halvleg. De ting, der fungerede, får vi ikke fortsat i den sidste halvdel af kampen.

Vi vil dog forsøge at finde de gode ting fra 1. halvleg frem og have fokus på at forlænge dem: Kan vi holde dét niveau i 60 minutter, kan vi slå alle hold.

Om sejren over Aarhus United siger Peter Jagd:

”Det var en rigtig holdindsats, der gav de to point i Aarhus. Alle spillere bød ind, både på og uden for banen, i pausesnakken og i vores time outs. Det er bl.a. dét, der kendetegner en stærk holdindsats.

Én af de ting vi snakkede om inden kampen var, at vi skulle overholde vores aftaler i ikke bare 30 men 60 minutter. Det får pigerne virkelig gjort til fulde. Vi får justeret lidt undervejs, men også de aftaler holder vi os til. Det gav en stabil indsats gennem hele kampen og en relativt sikker sejr.

Nu handler det om at forberede os til Horsens-kampen på hjemmebane på fredag kl. 19:30, hvor vi håber, at så mange som muligt vil slå vejen forbi hallen og bakke os op.

Samlet målscorer i de to kampe for Skanderborg:

Majken Hedegaard 12, Emma Thatt 9, Maria Pedersen 7, Sofie Schelde 6, Stinna Benfeldt 6, Josefine Thorsted 6, Maria Schmidt 3, Ida Gerdes 3 og Emilie Bech 2

Website Security Test