Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny sejr til U18 drengene

Tom Kristensen, udgivet d. 27. januar, 2019

U18 drenge Liga Skanderborg – Esbjerg 27-26 (15-13)

Skanderborgs U18 drenge er fortsat ubesejrede, efter de lørdag hentede en smal sejr mod Esbjerg på hjemmebane. Kampen, der ellers ikke var specielt hårdt spillet, indeholdte på ikke mindre end 11 udvisninger, heraf de 7 til Skanderborg. 
Skanderborg lagde fra start ud med godt angrebsspil i højt tempo og et effektivt pres på Esbjergs forsvar. Spillet bød på flere lækre detaljer, når drengene fandt hinanden og spillede sig igennem. En række grønne udvisninger i træk fik dog Esbjerg på 8-8, men i sidste del af 1. halvleg havde Skanderborg godt fat i forsvaret, hvilket blev omsat til et par contra mål fra bla Frederik Skov og en solid føring på 15-10. Holdene gik til pause 15-13 efter en periode med kun 4 grønne markspillere mod Esbjergs 6. 
I 2. halvleg spillede Skanderborg mere individuelt og knapt så effektivt. I defensiven fik de grønne nok at gøre med Esbjergs dygtige stregspiller og højre back, som sørgede for, at Esbjerg blev ved med at være lige i hælene på Skanderborg. Også cadeau til Esbjergs målmænd, som begge leverede en rigtig stabil indsats – bla med flere 100 % redninger. Hen mod kampens sidste minutter førte Skanderborg med 3, men et mislykket grønt angreb mod to effektive Esbjerg ditto sendte Esbjerg hjem med et smalt nederlag på 27-26, som indikerede en tættere kamp, end i realiteten.  
Næste kamp spilles tirsdag den 5. februar, når Skanderborg tager imod Aarhus Håndbold kl 1915. 
Scoringer Skanderborg:Frederik Skov 5, Magnus Haubro 5, Mikkel Hansen 4, Lucas Eichwald 3, Christian Jacobsen 2, Jakob Villemoes Larsen 2, Magnus Taulbjerg 2, Oliver Juhl Refsgaard 2, Benjamin 1, Mads Sejrsen 1.  

Website Security Test