Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ligadamernes jagt på flere point fortsætter

Webredaktør, udgivet d. 1. januar, 2019

Det er en stor præstation, at vi halvvejs igennem sæsonen er placeret på en 10. plads i ligaen med 8 point på kontoen, og præstationerne har kun øget motivationen, for at jagte flere sejrer i de resterende 12 kampe i grundspillet.

På lørdag møder vi på hjemmebane rækkens nr. 9. TTH Holstebro, som vi tilbage i september i en dramatisk kamp spillede 23-23 mod. Dengang gik vi lidt skuffet fra banen, fordi vi 1½ minut før slutfløjtet havde en føring på 23-21, men det var samtidig startskuddet til et rigtigt godt efterår. Vi fik vist at det spilkoncept, som der praktiseres i Skanderborg både er seværdigt og effektivt, når der skal point på kontoen.        

Ligaen har holdt turneringspause siden 14. november, så motivationen for igen at spille om point er helt i top, og vi glæder os meget til at komme i konkurrence, og mærke intensiteten og adrenalinen pumpe i kroppen, når der skal fightes i duellerne.

TTH Holstebro har investeret massivt forud for denne sæson, og købt stort ind af talentfulde spillere hos konkurrenterne, for igen at spille med i toppen af den danske liga. Af væsentlige forstærkninger vil jeg primært nævne Sara Kececi, Lærke Christensen, Laura Jensen, Kaja Kamp, og så ikke mindst Caroline Svarre, som blev købt hos os.

Det ændrer nu ikke ved, at vi er ganske optimistiske forud for kampen, og forventer og tror på en spændende og jævnbyrdig kamp.

Vi har de seneste 2 måneder set en fantastisk opbakning fra tilskuerne i Skanderborg til både herrernes, men også damernes hjemmekampe i november. Den opbakning håber vi fortsætter, for pigerne har brug for jer, hvis vi på lørdag igen skal tage point fra TTH Holstebro.

Henrik Lyngby,

Sportschef – Ligadamer

Website Security Test