Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ligadamerne fik lagt lag på trods nederlag

Webredaktør, udgivet d. 11. januar, 2019

Referat HTH Ligaen, Nykøbing Falster Håndbold-Skanderborg Håndbold 31-24 (16-11)


For det unge Skanderborg-mandskab var onsdagens kamp i Power Arena i Nykøbing Falster en helt særlig oplevelse på Danmarks vildeste hjemmebane og mod julens pokalvindere. 

Allerede under opvarmningen gav over 500 NFH-fans den gas på tilskuerpladserne, så gæsterne fra Jylland næsten ikke kunne høre hinanden. De formåede dog at undgå at lade sig kyse alt for meget og bevarede roen, også gennem hele kampen, hvor over 1000 tilskuere sørgede for en fantastisk håndboldoplevelse af de helt store.

Trods nederlaget på syv mål blev det en fin kamp for Skanderborgholdet, som heller ikke følte sig spillet ud af hallen og var fint med til 9-8 efter 19 minutter, men et kort udfald gjorde, at NFH kunne gå til pause 14-9. Selvom holdet var bagud med fem til pausen, kæmpede de sig tilbage i anden halvleg og reducerede flere gange hjemmeholdets føring til tre mål blandt andet ved 16-13, 20-17 og 22-19.

Kampen gav desuden comeback til playmaker Katrine Larson efter hendes korsbåndsskade og desuden debut som ligaspiller, og det fejrede hun med en fin scoring. Tillykke!

Skanderborgtræner Kristian Danielsen var godt tilfreds med onsdagens indsats: 

Jeg synes, vi i store dele af kampen spiller med en enorm disciplin og lykkes med meget af vores gameplan. Det er jeg meget tilfreds med og specielt i forhold til, at vi spiller i en kulisse, hvor vi måske let kunne blive stressede og falde væk fra gameplan og det kollektive spil. Det blev en lærerig oplevelse, og specielt NFH-fløjene var skarpe, og deres stregspiller Anna Lagerquist viste international klasse.

Skanderborg gør sig nu klar til et lokalopgør af de helt store, når Aarhus United kommer til Skanderborg Fælled lørdag 19. januar. Kampstart kl. 15 – også her er der brug for alle grønne fans på lægterne!

Der er gratis entré!

Målscorere: Sofie Alnor 6, Mette Brandt 5, Trine Knudsen 3, Marie Aamand 3, Stine Holm 2, Sidsel Mejlvang 2, Kristianna Joensen 1, Stine Kristensen 1, Katrine Larson 1. 

Website Security Test