Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Herrene til Tyskland

Webredaktør, udgivet d. 22. januar, 2019

De afsluttende testkampe inden Herre Ligaen starter op igen om 11 dage på udebane i Sønderborg, kommer for vort vedkommende til at foregå i Tyskland. Holdet er inviteret til Winter Cup som foregår i området omkring Bielefeld.

Træningsturneringen er stærkt besat med 3 hold fra 1. Bundesliga (MT Melsungen, TBV Lemgo, Bergischer HC), 2 hold fra 2. Bundesliga (TuS N-Lübeck-Schwartau), Hammarby IF HF fra den bedste svenske række, samt GOG og Skanderborg Håndbold fra den Herre Ligaen i DK.

Vi skal spille 3 kampe, fredag, lørdag og søndag og lægger ud med MT Melsungen fredag kl. 19.00. MT Melsungen ligger p.t. nummer 6 i Bundesligaen og der er 2 danske spillere på holdkortet for det tyske hold, Simon Birkefeldt og Lasse Mikkelsen.

Skanderborg drager sydpå torsdag morgen anført af en frisk og veludhvilet Bus Peder.

Website Security Test