Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

888 Herreligaen 888 Herreligaen
«« »»

Herrene til Tyskland

Webredaktør, udgivet d. 22. januar, 2019

De afsluttende testkampe inden Herre Ligaen starter op igen om 11 dage på udebane i Sønderborg, kommer for vort vedkommende til at foregå i Tyskland. Holdet er inviteret til Winter Cup som foregår i området omkring Bielefeld.

Træningsturneringen er stærkt besat med 3 hold fra 1. Bundesliga (MT Melsungen, TBV Lemgo, Bergischer HC), 2 hold fra 2. Bundesliga (TuS N-Lübeck-Schwartau), Hammarby IF HF fra den bedste svenske række, samt GOG og Skanderborg Håndbold fra den Herre Ligaen i DK.

Vi skal spille 3 kampe, fredag, lørdag og søndag og lægger ud med MT Melsungen fredag kl. 19.00. MT Melsungen ligger p.t. nummer 6 i Bundesligaen og der er 2 danske spillere på holdkortet for det tyske hold, Simon Birkefeldt og Lasse Mikkelsen.

Skanderborg drager sydpå torsdag morgen anført af en frisk og veludhvilet Bus Peder.

Website Security Test