Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første sejr til U16D-2003

Tom Kristensen, udgivet d. 16. januar, 2019

U16 Drenge: 1. division A: HEI/VRI – Hørning Håndbold (SHEA03)  25-28 (14-15)

Efter nederlag i årets første kamp mod Aalborg virkede drengene opsat på at få en sejr i hus mod HEI/VRI. Til trods herfor kom HEI hurtigt foran med et par mål fra kampens start. SHEA03 svarede dog hurtigt igen og efter 5 minutter var det helt tæt med en smal 4-3 føring til HEI.

Herfra fulgtes holdene tæt i første halvleg og HEI var foran med en enkelt. Kort inden pausen lykkedes det SHEA03 at vende føringen, så de var foran 14-15 ved pausen. En fin første halvleg, hvor forsvaret stod fint og HEI måtte spille sig til og kæmpe for hvert eneste mål.

I anden halvleg fortsatte forsvaret i fin stil, flyttede sig godt, opsnappede flere afleveringer og satte gode parader. Dette medvirkede til at føringen blev udbygget yderligere i det første kvarter. HEI kæmpede dog videre og efter en ikke så god periode for SHEA03, midt i anden halvleg, var stillingen igen helt lige 23-23 efter 20 minutter.

SHEA drengene løftede niveauet og kæmpede sig ud af den dårlige periode, således var de efter 25 minutter foran 23-27. Herfra var kampen reelt afgjort og slutresultatet blev 25-28.

En godkendt kamp med ganske få advarsler og udvisninger.

Målscorere Hørning Håndbold (SHEA03):

Marcus Andersen 5, Nicolai Skytte 4(1), Markus Ranzau 4, Frederik Larsen 4, Sebastian Frandsen 4, Benjamin Høegh 3, Magnus Meldgaard 2, Villads Nyholm 1.

Redninger: 17, redningsprocent 40%

Udvisning: Villads Nyholm SHEA03 spiller næste kamp mod Herning f.H. torsdag den 17. januar kl. 1900 på Fælleden

Website Security Test