Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr over Horsens

Tom Kristensen, udgivet d. 28. januar, 2019

U18-piger liga: Skanderborg Håndbold – Horsens HK 34-26 (17-12)

Kampen mod Horsens var længe ventet og med en vis spænding. Og det kunne tydeligt fornemmes på den koncentration, der lyste ud af alle Skanderborg-pigerne allerede under opvarmningen.

Og Skanderborg kom i den grad godt fra start, så Horsens måtte tage en timeout allerede inden, der var gået 7 minutter af kampen.

Herefter byttede holdene mål indtil ca. 5 minutter før pause, hvor Horsens med deres 7-6 spil kom helt tæt på med kun et enkelt mål op til Skanderborg, men herefter blev der sat prop i samt scoret 4 hurtige mål, så man kunne gå til pause foran med 5 mål.

I 2. halvleg var sejren ikke fare på noget tidspunkt og Skanderborg kom foran med hele 11 mål. Horsens fik dog pyntet lidt på resultatet de sidste 10 minutter af kampen.

En glad og tilfreds træner Peter Jagd sagde efter kampen:

“Selvom Danmark nærmest samtidigt med vores kamp havde udraderet Frankrig, forsøgte vi selv at levere en god indsats mod Horsens – og det må man sige, vi gjorde!

En god mængde nervøsitet og koncentration blev hurtigt vekslet til en 4-0 føring på fire angreb. Langsomt kom Horsens igen, men godt defensivt arbejde mod Horsens’ 7 mod 6 spil gav en sikker føring ved pausen. Den føring blev kun udbygget i 2. halvleg, og vores fredag aften blev pludselig én af de bedre.

Pigerne skal have stor ros for flere ting: Gennem 60 minutter overholdte de aftalerne i næsten samtlige angrebs- og forsvarsaktioner, og alle spillere (uanset antallet af minutter på banen) bidrog til en sikker sejr.

Nu nyder vi weekenden og de 2 point, men mandag fortsætter træningerne og forberedelserne mod en yderst svær udekamp mod Herning-Ikast.”

Kampen mod Herning-Ikast Håndbold Ungdom bliver spillet mandag den 4. februar kl. 18.45 i Sportscenter Ikast.

Skanderborgs mål blev scoret af:

Emma Thatt 11, Stinna Benfeldt 5, Sofie Schelde 4, Emilie Bech 4, Josefine Thorsted 3, Maria Pedersen 2, Ida Gerdes 2, Maria Schmidt 1, Majken Hedegaard 1 og Anna Veng 1

Website Security Test