Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fan særtog til Final4

Webredaktør, udgivet d. 21. januar, 2019

Så er vi endeligt klar med det endelige program til Final4 i Jyske Bank Boxen 16 & 17 Marts.

I samarbejde med Santander Consumer Bank og Arriva er der nu etableret et særtog for fans, der kører fra Århus og stopper for vores vedkommende i Hørning, Skanderborg Station, og i Ry.

Skanderborg får vores helt eget togsæt med plads til 250 grønne fans begge dage og det kører lige til døren ved Boxen i Herning. De endelige tider bliver bekræftet i løbet af de næste dage men cirka tiderne er at toget kører fra Århus 11.00 med opsamling i Hørning, Skanderborg og Ry kort tid efter. Forventet ankomst til Boxen er ca. 12.30.

Toget kører retur fra Boxen begge dage ca. kl. 18.30 er retur i Skanderborg ca. 20.00. Bemærk at alle tider bliver endeligt bekræftede senere i denne uge. Tiderne er sat så man begge dage kan nå at se begge kampe i Boxen.

Prisen for fantoget er 150,- dkr og det er som nævnt for både lørdag og søndag. Der kan kun købes EN type billet som gælder til begge dage, og ikke enkeltdags billet.

Der er 250 billetter til salg og det er naturligvis først til mølle princippet. Du kan allerede nu bestille dine tog billetter via billet linket til safeticket på www.skanderborghaandbold.dk

LINK til køb af billetter til FANTOG (klik på sektion A) klik HER

LINK til FANTOG info klik HER

LINK til køb af billetter til BOXEN i Skanderborg Sektionen klik HER

LINK til FANPROGRAMMET klik HER

Website Security Test