Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ægte lokalopgør mod United

Webredaktør, udgivet d. 14. januar, 2019

Optakt Skanderborg Håndbold vs. Aarhus United

Vi glæder os til et ægte lokalopgør mod rivalerne fra Aarhus United.

Begge holds præstationer er indtil nu sæsonens to største positive overraskelser i HTH Ligaen, med Aarhus United på en flot 6. plads og Skanderborg på en stolt 10. plads. Begge hold spiller aggressivt håndbold, og bestemt ikke bange for at gå hårdt ind i taklingerne, så tilskuerne kan godt forvente en håndboldkamp med høj tænding.

Med sidste hjemmekamps flotte sejr over TTH Holstebro, og en flot kamp mod Nykøbing Falster Håndbold i onsdags, har vi en stor tro på, at vi kan matche Aarhus United, og hele ugen har der været et stort fokus på den taktiske forberedelse.

Jeg er ret sikker på, at det bliver både en spændende og dramatisk kamp, for begge hold, vil gøre alt for at vinde dette lokalopgør, samtidig kender holdene hinanden utroligt godt, eftersom der er indgået et formaliseret træningssamarbejde, hvor vi hver torsdag træner sammen. Men pga. netop kampen på lørdag har dette samarbejde været sat på standby, så de sidste finurlig tricks kan blive hemmelig holdt.

Til kampen mod TTH Holstebro havde vi næste 600 tilskuere, og en super opbakning fra lægterne, og det er helt sikkert, at det havde betydning for holdet, så vi håber igen, at se jer alle til en spændende håndboldkamp. Der er gratis entré!

Henrik Lyngby,

Sportschef – Ligadamer

Website Security Test