Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D stadig ubesejret

Tom Kristensen, udgivet d. 3. december, 2018

U18D 1. div. Skanderborg – TM Tønder Håndbold 33-22 (18-10)

Skanderborgs U18 drenge mødte søndag Tønder, som havde taget den lange vej til Fælleden. De grønne lagde godt fra land med stærkt forsvarsspil og koncentrerede afslutninger. Tønder angreb aggressivt og tempofyldt, men Skanderborgs målmænd Tobias Nordahl og Jonas Bang pillede snart pynten af gæsterne, hvilket ledte til flere grønne contra scoringer. Skanderborgs drenge havde let ved at finde angrebsåbninger og spillet gled ganske ubesværet gennem 1. halvleg som sluttede 18-10.

I 2. halvleg startede Skanderborg i undertal hvilket Tønder forsøgte at udnytte med et 3-3 forsvar. Hurtigt fandt Skanderborgs fysisk stærke spillere dog recepten og Tønder faldt tilbage igen. Niveauet dalede igennem 2. halvleg i begge ender og spillet begyndte at byde på flere grønne enkeltpræstationer. Måske ikke helt overraskende, da der var niveauforskel på holdene og Skanderborg er sikret en plads i den bedst række efter jul. I hvert fald udeblev spændingen og Mads Sejrsen kunne lukke og slukke med cifrene 33-22 til de grønne.

Sidste kamp før jul spilles på Fælleden søndag den 9. december kl 1600, hvor U18 drengene møder Fredericia.

Målscorer Skanderborg:
Magnus Haubro 5, Kristian Olsen 5, Lukas Eichwald 4, Oliver Juhl 4, Benjamin Jørgensen 3, Magnus Taulbjerg 3, Mikkel Hansen 3, Jakob Villemoes Larsen 2, Thor Christensen 2, Mads Sejrsen 2.

Website Security Test