Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne sluttede med sejr

Tom Kristensen, udgivet d. 6. december, 2018

U18-piger 1. division: Aars HK – Skanderborg Håndbold 19-30 (11-16)

12 kampe før jul blev til lige så mange sejre og et overskud på 125 mål til U18-pigerne fra Skanderborg – mere kan man vel ikke forlange!

På trods af at førstepladsen var sikret, så man et fokuseret hold, der stillede op til kamp mod Aars, som blev besejret på hjemmebane med 8 mål for blot 14 dage siden.
Man var enige om, at Aars fremragende stregspil skulle stoppes, og det lykkedes flot, idet der kun blev scoret tre gange fra denne position i tirsdagens kamp.

”Vi fik krydret en rigtig flot 1. halvdel af sæsonen med en 11-målssejr i Aars,” sagde træner Peter Jagd efter kampen. ”Dermed er vi gået gennem sæsonen ubesejret, og har dermed fået det bedst tænkelige afsæt inden Ligaen. Sejren blev også hjulpet på vej af både Sarah og Rakul fra U16-holdet, der begge stod en yderst godkendt kamp.

Nu skal vi have prioriteret den fysiske træning samt restitutionen, så vi kan komme tilbage i januar i god form og forhåbentligt være vores skader kvit” fortsatte Peter.
”En stor ros til pigerne for at levere 12 kampe i træk – det skal vi leve videre på resten af sæsonen!”

Skanderborg har i denne første halvdel af sæsonen i gennemsnit scoret over 30 mål, lukket under 20 mål ind samt haft en redningsprocent på 44%.
Godt gået piger!

Kampen fik desværre en meget skidt afslutning da Emilie Jäger med få minutter igen måtte udgå med en alvorlig knæskade. Det har siden vist sig at korsbåndet er ødelagt og Emilie må se frem til en lang pause.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Emilie Jäger 8, Maria Schmidt 5, Emilie Bech 4, Julie Molbech 4, Sofie Schelde 4, Ida Gerdes 3, Maria Pedersen 2, Majken Hedegaard 1 og Karoline Rønnow 1

Website Security Test