Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne fortsatte sejsrækken.

Tom Kristensen, udgivet d. 3. december, 2018

U18-piger 1. division: HEI, Skæring – Skanderborg Håndbold 19-30 (9-12)

Kampen mod HEI, Skæring startede i og for sig godt nok, og efter 10 minutter burde der have stået 10-1 i Skanderborgs favør, men afslutningerne var ikke koncentrerede nok, så derfor var stillingen kun 5-1. Skanderborg kom dog foran med 10-2, men sidst i første halvleg lukkede pigerne HEI ind i kampen og var derfor kun foran med 3 mål ved pausen.
I anden halvleg havde Skanderborg pigerne fat i kampen og afprøvede forskellige forsvars- og angrebsformationer, men HEI lagde sig dog aldrig fladt ned, men kæmpede hvad de kunne – dog mod overmagten.

”Den tidlige lørdagskamp var præget af for mange brændte afslutninger i første halvleg, og et forsvar der lige skulle finde hinanden i nye konstellationer og opstillinger,” sagde træner Peter Jagd efter kampen. ”Selvom det i flere perioder så skidt ud, er jeg dog stadig meget optimistisk for det fremadrettede spil, men også kun fordi jeg ved, at pigerne knokler igennem til træning. Vi skal nok stå knivskarpt til januar uanset hvilke opstillinger og forsvarsformationer vi stiller med.
Nu handler det om at ramme maksimumpoint i puljen tirsdag aften i Aars, inden vi kan holde kamppause og virkelig opgradere den fysiske træning.”

Sidste kamp i 1. division er allerede tirsdag den 4. december, hvor truppen tager bussen til Aars, for at spille i Idrætscenter Østermarken kl. 18.45.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Sofie Schelde 7, Emilie Jäger 5, Josefine Thorsted 4, Maria Pedersen 4, Maria Schmidt 3, Karoline Rønnow 2, Emilie Bech 2, Majken Hedegaard 2 og Ida Gerdes 1

Website Security Test