Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene ubesejret gennem efteråret

Tom Kristensen, udgivet d. 10. december, 2018

U18 drenge 1. Div. Skanderborg – Fredericia 30-26 (16-10)

U18 drengene i 1. division havde sikret sig ligapladsen før den sidste kamp, der var mod bundholdet Fredericia. Kampen startede uden nerve og efter 5 minutter ventede tilskuerne stadig på det første mål. Stille og roligt fik Skanderborg dog strammet op, så de grønne efter en koncentreret indsats på 20 min. kunne gå til pause ved stillingen 16-10.

I 2. halvleg faldt både tempo og koncentration igen betydeligt. Fredericia kæmpede og forsøgte sig bla i store perioder med 6-7, men det virkede aldrig som om udeholdet helt troede på sejren. Skanderborgs stregspiller Thor Christensen er i lære hos liga herrerne frem til julepausen. Det gav plads til U16 stregspilleren Anton Rosenkilde, som kvitterede med et enkelt mål. Skanderborgs U18 drenge, som trækkes med flere skader, kan nu se frem til en velfortjent julepausen fra turneringen med max point, inden en stærk liga venter i januar.

Målscorer Skanderborg:
Benjamin Jørgensen 6, Magnus Taulbjerg 6, Mikkel Hansen 4, Magnus Haubro Jensen 4, Lukas Eichwald 3, Oliver Juul 3, Anton Rosenkilde 1, Jakob Villemoes Larsen 1, Jonas Bang 1, Mads Sejrsen 1.

Job: 201819-SPORT-KLUB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test