Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D-2003 vandt imponerende over ØBG

Tom Kristensen, udgivet d. 3. december, 2018

U16D 1. Division: Hørning Håndbold (SHEA 03) – ØBG 30-25 (16-14)

En energisk og velspillet kamp!

Efter navneopråb gik SHEA 03 på banen i Hørning Hallen med kampgejst og god energi. Der var også stor entusiasme på tilskuerrækkerne, hvor der var både trommespil og klapfast opbakning til drengene. Det var tydeligt, at alle var indstillet på, at det var en vigtig kamp. Drengene ønskede først og fremmest at revanchere den dårlige præstation fra det første opgør mellem de to hold, men i baghovedet lå muligheden for at ’stjæle’ ligapladsen fra ØBG. Dette krævede en 8-mål sejr.

Første halvleg startede som en målrig affære, – allerede efter 10 minutters spil stod det 7-6. Efter 20 cirka minutters spil stod det 11-11 og spændingen var intakt. Angrebsspillet fungerede godt – specielt Markus Ranzau var godt skydende. Defensivt efterlyste trænerteamet mere fysik, og det blev efterlevet, så derefter blev det sværere for ØBG at komme frem til scoringschancer.
Efter ca. 25 minutters spil stod det 14-12, og holdene gik til pause efter 1. halvleg med stillingen 16-14.

I starten af anden halvleg får ØBG reduceret til 16-15 på straffen, men til trods for, at SHEA er i undertal, lykkes det SHEA 03 at øge føringen til 17-15. Anden halvleg er, udover godt angrebsspil, også kendetegnet ved mange gode målmandsredninger, som er en medvirkende årsag til, at SHEA sikkert øger føringen i anden halvleg. Igennem anden halvleg trækker SHEA lige så stille fra og overraskelsen lå pludselig og luret. Forsvaret var stabiliseret, Julius Fenger havde flere gode redninger og angrebsspillet flød med få fejl og bl.a. godt stregspil. Efter 25 minutter var føringen øget til 29-22 og dermed var det sikkert, at sejren tilfaldt SHEA-drengene. Spørgsmålet var om liga-billetten også kunne komme i spil? SuperBrugsen Arena, der til denne ene kamp var valgt som hjemmebane, kogte.

Efter 28 minutter bankede Markus Ranzau bolden ind til 30-22 og dermed stod drengene med det ene ben i ligaen! Efter et langt angreb lykkedes det dog ØBG at få fremtvunget et straffe og de kunne reducere til 30-23. Med et godt minut tilbage var Sebastian Frandsen tæt på at bringe det tilbage på egne hænder, men han måtte nøjes med et stolpeskud. Efter et hektisk sidste minut sluttede kampen med to ØBG-scoringer og dermed endte kampen 30-25. Forfærdeligt tæt på, at overraskelsen blev en realitet.

Drengene på SHEA 03 leverede en af sæsonens bedste præstationer, hvor der spillet god håndbold med mange variationer, og hvor der blev arbejdet godt og intenst i forsvaret.
Efter dagens kamp ligger holdet nr. 3 i puljen og på trods af, at det var lige ved og næsten, så må drengene formentlig ’nøjes’ med 1.div A – Her forventes holdet at få mange lige kampe.

Målscorer: Markus Ranzau 9, Nicolai Skytte 9 (2), Frederik Larsen 5, Benjamin Høegh 2, Villads Nyholm 2, Sebastian Frandsen 2, Magnus Meldgaard 1
Redninger: Julius Fenger, 14, redningsprocent på 36%
Udvisninger: Hjalte Thorpstrup, Søren Sørensen, Frederik Larsen.

Holdet spiller sidste kamp i puljen på søndag d. 9/12 på udebane mod Ikast.

Website Security Test