Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Lemvig

Webredaktør, udgivet d. 9. december, 2018

Mandag aften kl. 18.30 spiller herrene igen hjemme i Orangeriet, denne gang mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Cheftræner Nick Rasmussen havde følgende kommentarer om kampen efter søndagens afsluttende træning.

Efter 3 kampe i træk mod nogle af topholdene i Herre Ligaen skal vi imorgen møde et af holdene fra den anden ende af tabellen. Det betyder dog intet i forhold til hvordan vi tackler forbereder vores kampe hvor i tabellen modstanderen er placeret, for det er Danmarks 14 bedste hold i er i pulje med, så begrebet lette kampe findes ganske enkelt ikke i denne liga. 

Lemvig-Thyborøn Håndbold kommer med en frisk hjemmebane sejr over Sønderjyske, hvor specielt en spiller sprang i øjnene. Mark Nikolajsen lavede 11 mål på 13 forsøg og den præstation er jeg meget imponeret over. Oprykkerne fra Lemvig-Thyborøn blev hårdt ramt af fejlkendelsen og et mistet point i gyserkampen mod TMS Ringsted og havde efterfølgende et par kampe hvor de ikke var i nærheden af point, men jeg syntes det viser at de har et hold med god moral at de slog så stærkt et hold som Sønderjyske efter den svære periode de havde. Holdet er en blanding af nogle ganske unge talenter på vej frem og så nogle ældre rutinerede kræfter som Jacob Østergaard og Jørgen Rasmussen som de unge talenter kan læne sig op af.

Det er et hold som slås som vanvittige for ethvert point i bundstriden, hvor der i øjeblikket er helt utroligt tæt, så vi skal være 110% klar hvis vi skal tage point i morgendagens kamp.

Bortset fra Frederik Iversen har vi igen alle mand klar til kamp imorgen. Marhus Mørk er meldt helt klar igen og det betyder meget for os både på bredden og på kvaliteten Der meldes om stor interesse for kampen imorgen på tilskuerpladserne, og det betyder rigtigt meget for os alle at der igen bliver en massiv opbakning på vores fantastiske hjemmebane

Vi glæder os rigtigt meget til imorgen og håber at vi har gjort os fortjent til stor opbakning på trods af sammenfald med damelandsholdets gruppekamp på TV.

Vel mødt

Website Security Test