Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Aalborg Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 4. december, 2018

Onsdag aften drager Skanderborgs herre til Aalborg hvor vi i Gigantium skal op imod ingen ringere end Herre Ligaens suveræne førehold Aalborg Håndbold.

Hjemmeholdet har været imponerende stabile i denne sæson og blot tabt 2 kampe på udebane, mens samtlige 6 hjemmekampe er vundet. Hjemvendte Henrik Møllgaard har vist sig som en klar forstærkning samtidigt med at Omar Ingi Magnusson har fået sit endelige gennembrud i den danske liga med 80 mål indtil videre i denne sæson. Derudover har Aalborg fundet en målmandsduo som har været ligaens klart bedste i denne sæson.

Der venter derfor en meget stor mundfuld for vores drenge onsdag aften i dobbelt A, hvor der fløjtes op til kamp kl. 19.30. Vi var ikke tæt på point i det omvendte opgør på hjemmebane i sæsonens blot anden kamp, men der er løbet meget vand i åen siden runde 2 og vi tager til Aalborg for at gøre livet så surt som muligt for de sejrsvante Nordjyder.

Jonas Samuelsson havde følgende ord at sætte på dagens optakt:

Website Security Test